Prin oferta noastra de servicii curatenie dorim sa oferim cel mai bun raport calitate-pret.

Preturile de curatenie afisate sunt preturi orientative. Acestea pot varia in functie de suprafata, frecventa interventiilor, gradul de dificultate, preferinte si cerinte specifice. Pentru a beneficia de cel mai mic pret de curatenie va recomandam solutia unui abonament cu numar de interventii incluse.

In cadrul abonamentului, firmele pot beneficia si de aprovizionarea cu consumabile de curatenie.

NU SE APLICA TVA.

PRETURI CURATENIE COMERCIALA

Firma de curatenie Teamwork asigura servicii de curatenie comerciala in Bucuresti si Ilfov. Curatenia comerciala este adresata firmelor de birouri, centrelor comerciale, unitatilor de productie, unitatilor de cazare, spatiilor de organizare evenimente si altor tipuri de firme.

Afla mai multe detalii despre serviciile de curatenie comerciala.

 

PRETURI CURATENIE LA DOMICILIU

Prin serviciile de curatenie la domiciliu ne adresam persoanelor fizice ce detin case, vile, apartamente, garsoniere. Preturile de curatenie la domiciliu iau in considerare operatiunile standard de curatenie si suprafata spatiului. Vezi aici lista operatiunilor din alte informatii referitoare la serviciile de curatenie la domiciliu.

 

PRETURI CURATENIE POST-CONSTRUCTOR

 
 

PRETURI CURATENIE BIROURI

Curatenia birourilor este un serviciu pe care l-am oferit clientilor de la inceputul activitatii noastre. Avantajele abonamentelor noastre reduc costurile si riscurile activitatii de curatenie in spatiul firmei. Experienta si resursele de care dispunem ne permit asigurarea celor mai mici preturi de curatenie birouri din Bucuresti.

PRETURI CURATENIE INDUSTRIALA

Suntem una dintre putinele firme de curatenie care pot oferi servicii de curatenie sectorului industrial. Sunt necesare utilaje adecvate si o echipa de curatenie instruita in astfel de lucrari. Responsabilitatea este cuvantul cheie aici. Suntem extrem de competitivi in aceasta activitate si colaboram deja cu mai multe depozite.

 

PRETURI OPERATIUNI DE CURATENIE

Pot exista situatii in care doriti sa reconditionati mocheta, sa eliminati petele de pe canapea sau fotolii, sa curatati pardoseala sau alte asemenea operatiuni. Asiguram in acest caz preturi de curatenie ieftine pentru servicii de curatenie profesionala.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

FIRMA DE CURATENIE PROFESIONALA BUCURESTI

Firma curatenie Bucuresti sustinuta de o echipa instruita in lucrari specializate de curatenie, pentru suprafetele nobile cum sunt cele din marmura, fatade de cladiri, cabinete medicale, amenajari pentru diverse evenimente, curatenie dupa constructor. Utilizam tehnologia de injectie-extractie si produse certificate, care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

SOSEAUA BUCURESTI - TARGOVISTE

12A  ILFOV ROMANIA

Tel: +4-0748-898-888

Contact e-mail

  • Luni – Vineri 8:00 – 22:00

  • Sambata – Duminica: 8:00 – 16:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 eCO Curatenie Profesionala 

ECO SIGLA  22.png