MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este de a oferim servicii de curatenie profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. Personalul nostru lucreaza in echipa pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient.

In activitatea de curatenie folosim doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru si aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma uscata, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete, marmura si alte suprafete.

Va oferim estimari de pret gratuite telefonic si la sediul firmei dvs.

Pentru a beneficia si dvs. de o oferta, trebuie doar sa ne contactati utilizand una din metodele de contact disponibile pe site.

GALERIE OPERATIUNI CURATENIE

Va invitam sa vizualizati modul nostru de lucru si sa ne acordati comentarii si review-uri mai jos vizavi de serviciile de curatenie pe care le ofera firma noastra. Adaptam procesul de lucru si intervalul orar de interventie in functie de particularitatile utilizarii spatiului vizat.  Firma noastra de curatenie ia in considerare feedbackul clientilor si tinem cont de acesta in optimizarea ofertei.

 
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

FIRMA DE CURATENIE PROFESIONALA BUCURESTI

Firma curatenie Bucuresti sustinuta de o echipa instruita in lucrari specializate de curatenie, pentru suprafetele nobile cum sunt cele din marmura, fatade de cladiri, cabinete medicale, amenajari pentru diverse evenimente, curatenie dupa constructor. Utilizam tehnologia de injectie-extractie si produse certificate, care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

SOSEAUA BUCURESTI - TARGOVISTE

12A  ILFOV ROMANIA

Tel: +4-0748-898-888

Contact e-mail

  • Luni – Vineri 8:00 – 22:00

  • Sambata – Duminica: 8:00 – 16:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 eCO Curatenie Profesionala 

ECO SIGLA  22.png