Search
  • ecocuratenie

CURĂȚAREA ȘI IGIENIZAREA PODELELOR CU PRODUSE PROFESIONALE


Un exemplu foarte bun este reprezentat de magazinele mari, de genul supermarket-urilor, hypermarket-urilor sau mall-urilor, unde în fiecare zi au acces numere mari de clienți și astfel, totul trebuie să fie impecabil pentru a da dovadă de respect și profesionalism.

Curățenia trebuie să fie realizată cu produse și aparatură profesionale și de calitate, pentru eficiență maximă. Cele mai bune produse pentru curățarea spațiilor le avem disponibile in cadrul companiei noastre, fiind si ecologice, veti putea observa usor diferenta numai prin miros, iar stralucirea podelei, fie acoperita cu mocheta, marmura, granit etc. va avea o igienizare perfecta si de lunga durata.

eCO Curatenie Profesionala alege sa foloseasca pentru spatiul dumneavoastra detergenți profesionali si ecologici, accesorii de curățenie și alte produse profesionale, special concepute pentru realizarea curățeniei în cele mai dificile situații de mediu și lucru. Folosim fiecare tip de produs pentru X tip de spatiu, precum mopuri profesionale, articole de menaj, coșuri de gunoi, dispensere sau dozatoare, masini de curatenie și aspiratoare profesionale.

Printre cele mai importante suprafețe care trebuie curățate cât mai des și cu minuțiozitate sunt podelele. Acestea vin în contact direct cu exteriorul, iar bacteriile se dezvoltă cu ușurință pe aceste suprafețe și astfel, este extrem de ușor să își continue dezvoltarea, dacă soluțiile potrivite nu sunt folosite.

Curățarea podelelor, dacă acestea sunt compuse din suprafețe lucioase, pe lângă detergenții profesionali utilizați, trebuie făcuta pentru genul acesta de spații foarte mari cu ajutorul unor monodiscuri, care să șteargă și să lustruiască suprafețele dar și pentru că sunt ușor de utilizat de catre orice angajat, iar procesul este extrem de eficient și de rapid.

În cazul covorașelor și mochetelor de la intrările în magazinele mari sau birouri, chiar si locuinte, acestea trebuie curățate și aspirate ori de câte ori este nevoie, cu mare atenție și bineînțeles, utilizând produse de cea mai înaltă calitate și aspiratoare de lichid și praf.

Dacă se folosesc produsele potrivite, este simplu de păstrat curățenia, mai ales dacă este realizată în cele mai înalte standarde, ceea ce va ajuta întotdeauna la păstrarea unei imagini impecabile în fața angajaților, clienților, partenerilor si oaspetilor. Nu rămâne decât să se respecte câțiva pași simpli și astfel, nu vor exista niciodată probleme legate de curățenie, noi venim in ajutor mereu pentru a pastra si igieniza spatiul dumneavoastra.

Nepăstrarea curățeniei în astfel de medii poate aduce de la sine probleme de natură legală și sancțiuni.

Pentru cele mai bune servicii si produse profesionale, eCO Curatenie Profesionala este partenerul ideal. Peste 40 de brand-uri profesioanale sunt disponibile pentru echipele noastre, astfel încât curățenia să fie ușor și rapid de realizat.

Cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, vă oferim soluții, produse si servicii de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, având o echipă de profesioniști pregătiți să răspundă oricărei probleme și să ofere cele mai potrivite soluții, alegerea produselor potrivite este mult mai rapidă si ușoară, indiferent de tipul afacerii pentru care se achiziționează produse.


4 views
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

FIRMA DE CURATENIE PROFESIONALA BUCURESTI

Firma curatenie Bucuresti sustinuta de o echipa instruita in lucrari specializate de curatenie, pentru suprafetele nobile cum sunt cele din marmura, fatade de cladiri, cabinete medicale, amenajari pentru diverse evenimente, curatenie dupa constructor. Utilizam tehnologia de injectie-extractie si produse certificate, care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

SOSEAUA BUCURESTI - TARGOVISTE

12A  ILFOV ROMANIA

Tel: +4-0748-898-888

Contact e-mail

  • Luni – Vineri 8:00 – 22:00

  • Sambata – Duminica: 8:00 – 16:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 eCO Curatenie Profesionala 

ECO SIGLA  22.png