Search
  • ecocuratenie

Importanta curateniei birourilorAdministrarea spatiilor de birouri nu reprezinta o responsabilitate usoara, oricate birouri ar fi si orice suprafata ar ocupa. Sunt o serie de sarcini atribuite gestiunii unui spatiu de birouri, iar timpul lucru incarcat nu mai permite si concentrarea pe curatenia spatiului de lucru. Conducerea firmei nu se poate increde ca angajatii se vor ocupa de aceasta activitate. Asigurarea curateniei intr-un spatiu de birouri presupune curatarea ferestrelor, pardoselilor, mobilierului, mochetelor, dependintelor, pentru a rezulta un interior curatat perfect.

Curatenia biroului este una dintre activitatile necesare, deoarece influenteaza imaginea firmei dvs. Apelarea la serviciile unei firme de curatenie este o varianta la care poate recurge orice companie. Este chiar recomandat ca aceasta activitate sa fie externalizata unei firme specializate, care va avea sarcina ca spatiul companiei sa fie in permanenta curat si igienizat. Tarifele sunt in mare parte atractive, astfel incat, chiar daca sunteti o firma mica sau mare, contractarea unei firme de curatenie constituie o varianta economica.

In situatia in care ati solicita angajatilor sa-si asigure singuri curatenia la locul de munca, cel putin curatand birouri sau golind cosurile de gunoi, in mod siguri nu vor avea o parere foarte buna. Chiar si daca veti institui acest lucru prin regulament intern, trebuie sa stiti ca rezultatul pe care il vor avea nu va fi unul prea bun, din cauza ca nu sunt remunerati pentru acest lucru si nu tin de responsabilitatile directe ale acestora. Angajatii nici nu se vor deranja sa curete birourile!

Chiar mai rau de atat, silindu-i sa realizeze un astfel de lucru este posibil ca eficienta activitatii generale a companiei sa scada. Astfel, pentru a evita o serie de neajunsuri, puteti lua legatura cu o firma de curatenie specializata in curatenia birourilor si a spatiilor de firme care se va ocupa indeaproape de aceste aspecte. In raport cu bugetul de care dispuneti puteti alege un serviciu de curatenie cu frecventa zilnica sau saptamanala.

Inainte de a incheia un contract cu o firma de curatenie, analizati toate tipurile de servicii pe care aceasta le ofera, pentru a va convinge ca spatiul de birouri va beneficia de o curatenie corespunzatoare. Un prestator cu experienta va fi foarte atent la detalii – grupuri sanitare, holuri, sali de sedinta, sali de oaspeti, birourile angajatilor. O astfel de firma se pot ocupa si de organizarea si curatarea echipamentelor din firma: imprimante, monitoare, unitati de calculator etc. In plus, aveti posibilitatea de a opta pentru acele servicii adecvate nevoilor dvs. si activitatii pe care o intreprindeti.

Firmele de curatenie specializate folosesc produse de curatat sigure, ecologice, fara substante chimice daunatoare. Un abonamente complet de servicii de curatenie va poate ajuta sa realizati economii financiare importante.


Daca doriti sa apelati la serviciile unei firme de curatenie profesionale din Bucuresti, trebuie sa stiti ca firma noastra va poate oferi intreg suportul necesar in curatenia spatiilor de uz rezidential, comercial, industrial sau de alta natura. Nu trebuie decat sa ne contactati si sa luati legatura cu un reprezentant al firmei noastre pentru a beneficia de o oferta adaptata cerintelor si bugetului dumneavoastra. Vom fi bucurosi sa va oferim o curatenie de evaluare pe baza careia sa va puteti fundamenta o decizie in privinta colaborarii.

3 views
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

FIRMA DE CURATENIE PROFESIONALA BUCURESTI

Firma curatenie Bucuresti sustinuta de o echipa instruita in lucrari specializate de curatenie, pentru suprafetele nobile cum sunt cele din marmura, fatade de cladiri, cabinete medicale, amenajari pentru diverse evenimente, curatenie dupa constructor. Utilizam tehnologia de injectie-extractie si produse certificate, care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

SOSEAUA BUCURESTI - TARGOVISTE

12A  ILFOV ROMANIA

Tel: +4-0748-898-888

Contact e-mail

  • Luni – Vineri 8:00 – 22:00

  • Sambata – Duminica: 8:00 – 16:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 eCO Curatenie Profesionala 

ECO SIGLA  22.png