Search
  • ecocuratenie

Sfaturi practice pentru curatarea canapelelor si a fotoliilor

Cu sigurata sunteti adeptul lucrurilor de calitate, insa cand vine vorba de ingrijirea lor trebuie sa aratam acelasi entuziasm ca atunci cand le-am ales ca in ofere un spatiu cochet in interioul casei noastre, spatiului office sau businessului ce il conducem!


Cu trecerea timpului materialele de pe suprafata acestora capata urme vizibile de uzura, iar inlocuirea lor nu este un lucru usor si nici ieftin, preturile fiind in general ridicate. Ca urmare, o curatare si o intretinere adecvata este esentiala pentru a le prelungi durata de utilizare. In cele ce urmeaza, va vom oferi cateva sfaturi practice in acest sens.


Curatarea canapelelor si fotoliilor din material textil

- eCO Curatenie Profesionala incepe prin a aspira bine suprafata canapelei. - Scoatem apoi husele pernelor si le ducem la spalat, alegand un program de spalare usoara (30 grade). Trebuie sa tineti cont ca spalarea repetata a pernelor poate duce la decolorarea acestora, chiar si distrugerea umpluturi.

- Cream o solutie spumanta si o aplicam usor cu un burete moale pe toata suprafata tapiteriei sau ne folosim de paratura de inalta tehnologie din dotare. Daca folositi singuri o solutie lichida din comert, veti gasi in magazine o multime de produse de curatat tapiterii din materiale textile: Vanish Carpet, BioHAUS, Bio Carpet si altele. Aceste produse reusesc sa indeparteze pete de cafea, vin, ceai, cerneala, pix etc.,avantajul acestora este ca nu decoloreaza tesatura si curata destul de bine, insa daca noi folsoim tehnologia si produsele noastre, ve-ti realiza in timp ce inseamna o curatare cu abur si ecologica.

In cazul petelor mai dificile, specialistii echipei noastre va recomanda sa folositi produsul nediluat, aplicat direct pe pata.

- Folosim lavete moi sau un burete pentru a freca si curata tapiteria, atat cat sa nu afecteze materialul. De fiecare data, clatim bine laveta cu apa curata si o stoarcem complet inainte de a repeta operatiunea. Evitam sa folosim multa apa pentru a nu imbiba tapiteria, de-asta de multe ori precizam sa folositi seriviciile cu curatare speacial, aparatura ultra moderna.

- Lasam elementele de mobilier proaspat curatate la uscat timp ce ne ocupam de alte lucruri din spatiul dumneavoastra asigurand un usor curent de aer sau folosim tehnici de uscare rapida.


*** In cazul in care tapiteria s-a patat, nu asteptati sa treaca mai multe zile pentru a sterge pata. Cu cat interveniti mai rapid, cu atat vor fi mai mari sansele ca pata sa fie indepartata.

Pentru rezultate optime, apelati la o firma de curatenie care detine echipamente profesionale bazate pe tehnologia de injectie-extractie. Se injecteaza o solutie speciala pe suprafata tapiteriei, se lasa sa actioneze timp de 5-15 minute, dupa care se aspira cu un aspirator special. Rezultatele sunt impresionante. Serviciu ce noi il punem la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie!


Curatarea canapelelor si fotoliilor din piele

- eCO Curatenie Profesionala tine cont ca pielea este un material rezistent, sunt o serie de cerinte pe care trebuie sa le cunoasteti pentru pastrarea calitatii si stralucirii acestui material, iar pentru acest lucru avem secretele noastre si le impartasim mereu cu tine pentru a fi multumit de rezultat ori de cate ori ne contactezi.

- Tehnica clasica de eliminare a majoritatii petelor este de a folosi putina apa si detergent special sau sapun. Limpezim bine cu o laveta inmuiata in apa limpede, pana totul straluceste.


*** Daca odata cu achizitionarea canapelei din piele ati primit un anumit set de instructiuni, nu uitati ne anuntati si noi vom tine cont ca produsul sa ramana in forma lui de noua.


- Noi recomandam sa aplicati din cand in cand o solutie hidratanta bazata pe uleiuri naturale care sa ajute pielea in mentinerea elasticitatii si naturaletii, serviciu pe care il punem la dispozitia dumneavoastra.

- Nu utilizam detergenti sau produse de curatat care nu sunt destinate tapiteriilor din piele si folosim produse cat mai ecologice pentru a pastra elasticitatea pielii, daca nu am face asta, riscati degradarea permanenta a obiectelor dumneavoastra.


*** Curatarea si intretinerea canapelelor si a fotoliilor nu va mai fi lucru dificil sau riscant daca apelati la serviciile noastre.


Va invitam sa descoperiti pe site-ul nostru o multime de alte informatii si servicii! - eCO Curatenie Profesionala

1 view
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

FIRMA DE CURATENIE PROFESIONALA BUCURESTI

Firma curatenie Bucuresti sustinuta de o echipa instruita in lucrari specializate de curatenie, pentru suprafetele nobile cum sunt cele din marmura, fatade de cladiri, cabinete medicale, amenajari pentru diverse evenimente, curatenie dupa constructor. Utilizam tehnologia de injectie-extractie si produse certificate, care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

SOSEAUA BUCURESTI - TARGOVISTE

12A  ILFOV ROMANIA

Tel: +4-0748-898-888

Contact e-mail

  • Luni – Vineri 8:00 – 22:00

  • Sambata – Duminica: 8:00 – 16:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 eCO Curatenie Profesionala 

ECO SIGLA  22.png