Asiguram servicii de curatenie in Bucuresti pentru companiile si persoanele fizice interesate de externalizarea curateniei catre o firma de curatenie profesionala.

Ca si in multe alte domenii de activitate, si in cazul serviciilor de curatenie, externalizarea prezinta o serie de avantaje.


Acestea se traduc in reducerea costurilor simultan cu cresterea calitatii lucrarilor.

Servicii de Curatenie la Domiciliu (curatenie rezidentiala)

 

Destinata spatiilor de locuit – case, vile, apartamente, garsoniere. Servicii de curatenie la cerere.

Operatiuni: aspirare praf, curatare pardoseala, covoare/mocheta/parchet, ferestre, usi, obiecte de mobilier, curatare si igienizare baie, bucatarie, curatare obiecte electrocasnice, strangerea si evacuarea gunoiului.

Servicii de Curatenie Comerciala

 

Servicii de curatenie destinate companiilor din Bucuresti indiferent de tipul de spatiu. Putem asigura servicii de curatenie birouri, curatenia cabinetelor medicale, a spatiilor comerciale, a unitatilor hoteliere, a punctelor de lucru ale companiilor si altele.

Curatenia se desfasoara conform unei proceduri de lucru ce eficientizeaza costurile, reduce impactul asupra activitatii angajatilor si asigura un nivel de calitate ridicat. Prestarea serviciilor de curatenie comerciala se realizeaza in principal in cadrul unui abonament lunar, dar putem asigura si interventii la cerere.

Servicii de Curatenie Industriala

 

Curatenia industriala se adreseaza spatiilor mari – servicii de curatenie in hale, depozite, fabrici. Intervenim cu echipamente de lucru industriale ce fac posibila curatarea rapida a suprafetelor mari. Avem personal specializat in curatenie industriala.

   Servicii de curatenie externalizate versus curatenie cu resurse proprii    

Costuri                                    Servicii externalizate                                     Curatenie pe cont propriu

Calitate

Scad costurile operationale, sunt eliminate investitiile in echipamente si consumabile de curatenie, costurile cu personalul de curatenie angajat sunt zero. Per ansamblu costurile realizarii curatenie pot scadea cu pana la 70%.

Costuri ridicate – trebuiesc achizitionate instrumentele, echipamentele si produsele necesare, trebuiesc platite salarii celor care sunt angajati in posturi de curatenie, trebuiesc instruiti. Intotdeauna costurile curateniei vor fi mai ridicate in aceasta formula.

Intotdeauna serviciile unei firme de curatenie specializate vor oferi o calitate superioara in raport cu posibilitatile individuale ale clientilor. Personalul este instruit si supravegheat in scopul respectarii procesului de curatenie. Acesta are la dispozitie uneltele, produsele si tehnologiile necesare eficientizarii procesului asa ca va face treaba mai repede si mai bine decat personalul propriu al firmei client.

In cel mai bun caz, firmele angajeaza unul sau doi oameni pe posturi de curatenie, dar acestia indiferent de bunavointa proprie nu se pot ridica la nivelul unei firme de curatenie din lipsa resurselor, a instruirii, a muncii pe cont propriu vs. echipa. In multe situatii, firmele impun angajatilor proprii sa faca curatenie desi acestia nu au astfel de atributii, iar calitatea curateniei va avea de suferit.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

FIRMA DE CURATENIE PROFESIONALA BUCURESTI

Firma curatenie Bucuresti sustinuta de o echipa instruita in lucrari specializate de curatenie, pentru suprafetele nobile cum sunt cele din marmura, fatade de cladiri, cabinete medicale, amenajari pentru diverse evenimente, curatenie dupa constructor. Utilizam tehnologia de injectie-extractie si produse certificate, care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

SOSEAUA BUCURESTI - TARGOVISTE

12A  ILFOV ROMANIA

Tel: +4-0748-898-888

Contact e-mail

  • Luni – Vineri 8:00 – 22:00

  • Sambata – Duminica: 8:00 – 16:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 eCO Curatenie Profesionala 

ECO SIGLA  22.png